Τοποθετούμε χάρτινες θήκες σε ταψάκι για μάφιν ή χρησιμοποιούμε θήκες σιλικόνης.
Λιώνουμε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το αυγό και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη να ομογενοποιηθούν.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα, τη βανίλια και την κανέλα. Ρίχνουμε τα υγρά στα στερεά και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας, αναμειγνύοντας απαλά με κουτάλι.
Μοιράζουμε στις θήκες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 20-23’ (αναλόγως το φούρνο).
90 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου150 γρ. ζάχαρη1 μεγάλο αυγό¾ κούπας γιαούρτι 2% λιπ.1 βανίλια½ κ.γ. κανέλα1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ½ κ.γ. σόδα2 κουτ. σούπας τρούφα σοκολάτας
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: