Μεσογειακά Ντακάκια
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μεσογειακά Ντακάκια

Απολαμβάνουμε ζουμερή ψιλοκομμένη ντομάτα και πλούσια φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές στην πλέον μεσογειακή αυτή συνταγή.

54
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα σε ψιλά κυβάκια και τρίβουμε το αγγούρι στον χοντρό τρίφτη.
  2. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν τα περιττά υγρά.
  3. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη φέτα Χωριό μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με την αρωματισμένη φέτα και βάζουμε από πάνω μία κουταλιά από το μίγμα της ντομάτας.
  4. Ραντίζουμε τα ντακάκια με λίγο Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό, βάζουμε στην κορυφή λίγα κομματάκια ελιές Καλαμών και τα σερβίρουμε.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 3 σχόλια.
  • 16 Οκτωβρίου, 2013 στις 1:06 μμ

    ΤΕΛΕΙΑ

  • 6 Μαΐου, 2014 στις 10:15 μμ

    ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!

  • 9 Μαΐου, 2014 στις 8:51 μμ

    TO AΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. Χωριό Φέτα ορεινές Περιοχές 8 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια 1 ντομάτα ½ αγγούρι με τη φλούδα 1 σκελίδα σκόρδο 4-5 κλαράκια φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο 8 ελιές Καλαμών, χωρίς το κουκούτσι 6 κ.σ. Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό 1 κ.γ. αλάτι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας