Μηλόπιτα με μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μηλόπιτα με μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα

Μια μηλόπιτα διαφορετική και τόσο λαχταριστή! Τα μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα που απλώνονται στο μείγμα την κάνουν μοναδική και αγαπημένη!

4510
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  2. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να φουσκώσουν και να ασπρίσουν. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να φτιάξουμε μια ωραία κρέμα.
  3. Ρίχνουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε για 1 λεπτό όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός.
  4. Ρίχνουμε τον χυλό μέσα στα μήλα και ανακατεύουμε απαλά. Χαράζουμε το μπαστουνάκι της βανίλιας και με τη μύτη του μαχαιριού ξύνουμε τα σποράκια. Τα προσθέτουμε το μίγμα της μηλόπιτας και ανακατεύουμε.
  5. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο. Σπάμε τα μισά μπισκότα στη βάση και ρίχνουμε το μίγμα με τα μήλα. Στρώνουμε με ένα κουτάλι την επιφάνεια και σκορπίζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα. Ψήνουμε τη μηλόπιτα για 45 λεπτά.
  6. Ξεφορμάρουμε το γλυκό και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Σερβίρουμε αμέσως.

 

Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου.

ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.
  • 22 Μαρτίου, 2016 στις 12:01 μμ

    .

ΥΛΙΚΑ

5 κόκκινα μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 3 αυγά κατά προτίμηση βιολογικά 50 γρ. ζάχαρη 60 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο 100 ml γάλα 70 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 μπαστουνάκι βανίλια 1 πρέζα αλάτι 7 μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας