Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160C στον αέρα (180C αντιστάσεις). Λαδώνουμε ελαφρά ένα ορθογώνιο ταψάκι μήκους 25εκ. και το στρώνουμε με λαδόκολλα.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά με σύρμα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο (να έχει κρυώσει λίγο), τη βανίλια και το νερό. Προσθέτουμε και το κολοκυθάκι (χωρίς να το έχουμε στραγγίξει) και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στα στερεά και ανακατεύουμε με μαρίζ διπλώνοντας το μείγμα μέχρι να έχει σχεδόν εξαφανιστεί το αλεύρι. Τότε προσθέτουμε τη σουλτανίνα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να μη βλέπουμε αλεύρι.
Ψήνουμε για 50 λεπτά στη μεσαία σχάρα. Μπορούμε να ελέγξουμε το κέικ βουτώντας ένα ξυλάκι για σουβλάκι στο κέντρο του. Αν βγει στεγνό ή με λίγα στεγνά ψίχουλα είναι έτοιμο. Αν βγει με κολλώδες μείγμα αφήνουμε το κέικ άλλα 5 λεπτά και ξαναδοκιμάζουμε.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: