Μοσχάρι στιφάδο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μοσχάρι στιφάδο

Η συνταγή μας έρχεται από τη Δράμα! Απολαμβάνουμε το μαγειρευτό αυτό φαγητό με Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία.

1506
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
  2. Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
  3. Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
  5. Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 2 σχόλια.
  • ang
    28 Οκτωβρίου, 2013 στις 1:09 μμ

    τελειο για κυριακη μεσημερι

  • 29 Οκτωβρίου, 2013 στις 9:24 πμ

    Μόλις είδα ότι η συνταγή προέρχεται από τον τόπο μου!!! Το απόγευμα βάζω μπρος τις κατσαρόλες… Είμαι σίγουρη ότι είναι τέλεια!

ΥΛΙΚΑ

700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες 200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου 400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα ) 200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ 200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία 200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά) 10 κόκκους μπαχάρι 10 γαρίφαλα 2 φύλλα δάφνης αλάτι, πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας