Μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο

Μια εύκολη συνταγή για φοιτητές και όχι μόνο! Ετοιμάζουμε την κουζίνα μας και το Χωριό soft ανάλατο με βούτυρο αγελάδος.

354
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζετε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε.
  2. Προσθέτετε τη μισή τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, το πιπέρι, το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο και ανακατεύετε.
  3. Αλείφετε ένα ταψί με Χωριό soft και βάζετε μέσα το 1/3 από το μακαρονάκι.
  4. Ρίχνετε από πάνω τους μισούς κύβους από τη Χωριό Γλυκιά Γραβιέρα.
  5. Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη με τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, μία τελευταία στρώση μακαρονάκι.
  6. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης και προσθέτετε 2 κουταλιές Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο.
  7. Ψήνετε το μακαρονάκι σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 5 σχόλια.
  • 11 Οκτωβρίου, 2013 στις 9:54 πμ

    πολύ νόστιμη

  • nikpap
    16 Οκτωβρίου, 2013 στις 8:13 πμ

    Σουπερ !!!!!

  • 16 Οκτωβρίου, 2013 στις 4:05 μμ

    πολυ νοστιμο!!!!!

  • 21 Οκτωβρίου, 2013 στις 7:50 πμ

    τελειο!

  • 24 Οκτωβρίου, 2013 στις 11:21 μμ

    πολύ νόστιμο!!!!!

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 150 ml Χωριό soft με βούτυρο αγελάδος ανάλατο Mισό φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, τριμμένη 200 γρ. Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα, κομμένη σε κύβους Αλάτι Πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας