Πράσινη σαλάτα με σύκα ψητά και σως κρέμας βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Πράσινη σαλάτα με σύκα ψητά και σως κρέμας βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι

Μια εξαίσια σαλάτα με φιστίκια, blue cheese ή gorgonzola, Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε την!

54
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε λίγο Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία σε ένα σχαροτήγανο, το αφήνουμε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τα σύκα, αφού τα έχουμε κόψει στη μέση.
  2. Τα αφήνουμε 1-2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Αφαιρούμε τα σύκα.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία με την ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι.
  5. Τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο τη σαλάτα, τα σύκα, τα φιστίκια, το τυρί και τα κράνμπερι.
  6. Προσθέτουμε τη σως και σερβίρουμε.

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    Για τη σαλάτα

    6-8 φρέσκα σύκα, αναλόγως το μέγεθός τους Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 140 γρ ρόκα ¼ φλ. ή 30 γρ. φιστίκια 1 κ.γ. αποξηραμένα κράνμπερι 110 γρ blue cheese ή Gorgonzola

    Για τη σως

    2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 2-3 κ.γ. ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας