Σαλάτα με πλιγούρι, γραβιέρα, ρόδι και γκρέιπφρουτ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σαλάτα με πλιγούρι, γραβιέρα, ρόδι και γκρέιπφρουτ

Μια μοναδική σαλάτα, εύκολη όσο και νόστιμη, με 7 υλικά, όσοι και οι μήνες ωρίμανσης της ώριμης γραβιέρας Χωριό! Θα την απολαύσετε και ως κύριο γεύμα!

102
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε το πλιγούρι με 2 κούπες νερό και το αφήνουμε να κρυώσει (υπάρχουν κάποια είδη που χρειάζονται μόνο να σκεπαστούν με βραστό νερό για μερικά λεπτά και φουσκώνουν, χωρίς να βράσουν).
  2. Καθαρίζουμε το γκρέιπφρουτ -και από τις λευκές ίνες- και το κόβουμε σε φέτες.
  3. Τεμαχίζουμε τη Χωριό Γραβιέρα Ώριμη σε κύβους.
  4. Χτυπάμε το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα με το χυμό λεμονιού για να γίνει σως.
  5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1 κούπα πλιγούρι 4 κ.σ. ρόδι 1 γκρέιπφρουτ 100 γρ. Χωριό Γραβιέρα ώριμη 6-7 φύλλα δυόσμος φρέσκος ¼ κούπα Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα Χυμός ½ λεμονιού

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας