Κόβουμε το ψωμάκι στα δύο και απλώνουμε 2 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο στο εσωτερικό.
Ζεσταίνουμε την τοστιέρα και ψήνουμε τα ψωμάκια μέχρι να ροδίσουν.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 κ.σ. Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο και σπάμε τα αυγά. Όταν αρχίσει να δένει το ασπράδι, τρυπάμε τον κρόκο και απαλά τον απλώνουμε στα ασπράδια. Αλατοπιπερώνουμε.
Απλώνουμε το τυρί και το μπέικον πάνω από το ένα αυγό και με μια σπάτουλα βάζουμε το δεύτερο αυγό επάνω στο μπέικον.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα δευτερόλεπτα για να λιώσει το τυρί.
Μεταφέρουμε τη γέμιση (αυγό-μπέικον-τυρί) στη μία φέτα ψωμιού και καπελώνουμε με τη δεύτερη.
Σερβίρουμε αμέσως.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τη συνταγή.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: