Στην Κρήτη έως και ο χαλβάς είναι ξεχωριστός! Με αλεύρι, πετιμέζι, καρυδόψυχα, κανέλα και ελαιόλαδο Χωριό σάς προκαλεί να τον δοκιμάσετε!
Η συνταγή αποτελεί αναδημοσίευση από το blogpost ‘Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους‘, της Vita Kappa. Την ευχαριστούμε πολύ που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε γεύση και παράδοση!
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΠΟΛΛΗ!!!
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πετιμέζι πολυ καλο!!!!!!
τελεια γευση