Ξεφλουδίζουμε τη μπανάνα και τη λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σε μπολ, βάζουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο (ή το Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την τρούφα, και χτυπάμε για 5 περίπου λεπτά.
Προσθέτουμε την τρούφα και ανακατεύουμε πάλι.
Βουτυρώνουμε ελαφρά τη φόρμα του κέικ με Χωριό soft με ελαιόλαδο, την πασπαλίζουμε ελαφρά με αλεύρι, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 30 περίπου λεπτά.
Ελέγχουμε με μια οδοντογλυφίδα (τρυπάμε με την οδοντογλυφίδα το κέικ και αν δεν κολλάει στα τοιχώματά της, είναι έτοιμο) και το βγάζουμε από το φούρνο.
80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 αυγό170 γρ. ζάχαρη70 γρ. Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας σοκολάτα τρούφα1 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη½ μέτρια ώριμη μπανάνα
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
tha to dokimaso!!!