Σπιτικά δημητριακά με φρούτα και ξηρούς καρπούς (granola)
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σπιτικά δημητριακά με φρούτα και ξηρούς καρπούς (granola)

Μια συνταγή για σπιτικά δημητριακά, πλούσια σε θρεπτικές ιδιότητες, ιδανική για πρωινό ή και σνακ, είτε σε γάλα είτε με γιαούρτι και φρούτα εποχής.

3015
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Ανακατεύουμε σε μπολ τις νιφάδες βρώμης, τα αμύγδαλα φιλέ, τον ηλιόσπορο και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
  3. Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο με το μέλι και περιχύνουμε το προηγούμενο μείγμα (βήμα 2). Ανακατεύουμε με το κουτάλι ώστε να «βραχεί» όλο. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και απλώνουμε.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25-30’, ανοίγοντας το φούρνο ανά διαστήματα και ανακατεύοντας το μείγμα με κουτάλι.
  5. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει καλά, προσθέτουμε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και διατηρούμε σε κλειστό βάζο.
  6. Σερβίρουμε με γιαούρτι ή γάλα και φρούτα εποχής.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.
  • 23 Ιουλίου, 2016 στις 1:11 μμ

    το μελι οταν ψηθει χανει ολες τις βιταινες που εχει . Δεν θα; ηταν καλυτερα αν το μειγμα δεν ψηνοταν;;;;;;

ΥΛΙΚΑ

300γρ. νιφάδες βρώμης 50γρ. αμύγδαλα φιλέ 50γρ. ηλιόσπορος 50γρ. γκότζι μπέρι 50γρ. αποξ. κράνμπερις 60γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο 3 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. γλ. κανέλα
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
ανήκει και εδώ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας