Ανακατεύουμε σε μπολ τις νιφάδες βρώμης, τα αμύγδαλα φιλέ, τον ηλιόσπορο και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο με το μέλι και περιχύνουμε το προηγούμενο μείγμα (βήμα 2). Ανακατεύουμε με το κουτάλι ώστε να «βραχεί» όλο. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και απλώνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25-30’, ανοίγοντας το φούρνο ανά διαστήματα και ανακατεύοντας το μείγμα με κουτάλι.
Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει καλά, προσθέτουμε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και διατηρούμε σε κλειστό βάζο.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
το μελι οταν ψηθει χανει ολες τις βιταινες που εχει . Δεν θα; ηταν καλυτερα αν το μειγμα δεν ψηνοταν;;;;;;