27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2015

Πώς να φτιάξετε σπιτική τυροκαυτερή

Μετά το σαγανάκι, η τυροκαυτερή είναι το αγαπημένο μας ορεκτικό και καμιά φορά δεν τη χορταίνουμε! Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα υλικά για να την φτιάχνουμε και στο σπίτι, κάθε φορά που την αναζητάμε.

Συνοδεύει άψογα κρέατα (κρύο καπνιστό χοιρινό, χοιρινά σουβλάκια), αλείφεται πάνω στο ψωμί (ψωμί με ελιές, μιγαδερό ψωμί), οι πατάτες βουτούν μέσα στην κρεμώδη της υφή.

Την προτιμάμε πικάντικη, αλλά μετά από δοκιμή αποφασίζουμε και τη δοσολογία που μας ταιριάζει καλύτερα – πιο ελαφριά, πιο δυνατή, πιο καυτερή!

Υλικά

Εκτέλεση

Πολύ απλά, βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε. Η τυροκαυτερή μας είναι έτοιμη.
Διακοσμήστε με μια βιολογική ελιά Καλαμών, σερβίρετε και καλή όρεξη!

Συνταγές που ταιριάζουν με τυροκαυτερή:

 

 

 




ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.