Μουσκεύουμε το ψωμί στο νερό και το στύβουμε καλά.
Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε τον κιμά, το ψωμί, το αυγό, τη γραβιέρα, το δυόσμο, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να δέσει για 1-2 ώρες περίπου.
Στη συνέχεια, πλάθουμε τον κιμά σε μπαλίτσες μεσαίου μεγέθους, τις πιέζουμε ελαφρώς στη μέση, τις αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο ψιλοαλεσμένο2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (χωρίς την κόρα)1 αυγό2 κούπες Χωριό γραβιέρα Γλυκιά ή Ώριμη ή Μακράς Ωρίμανσης τριμμένη½ φλιτζάνι του τσαγιού δυόσμο τριμμένο4-5 σκελίδες σκόρδο2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό ρίγανηΠιπέριΑλεύριΧωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα για το τηγάνισμα
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
Pingback: Κεφτεδάκια με γραβιέρα (Πορπέτες) | mgnews.gr
Pingback: Tips για τέλεια ψητά λαχανικά