Κόβουμε τις σουπιές και τα καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια αφού πρώτα τα καθαρίσουμε και τα πλύνουμε καλά κάτω από άφθονο νερό.
Βάζουμε στο μπλέντερ τη σουπιά και τα καλαμάρια και τα αλέθουμε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη από την ψίχα ψωμιού, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κόκκινο κρασί, το ξίδι, το σέλινο, τη ρίγανη και τον μαϊντανό, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ομοιογενής μάζα.
Μετά ρίχνουμε σιγά σιγά τη γαλέτα τόση όσο χρειάζεται για να σφίξει το μείγμα και το πλάθουμε σε μπιφτέκια.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Προσθέτουμε τη ρίγανη, λίγο νερό, το υπόλοιπο λάδι και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια ανάμεσα στις πατάτες και τα ψήνουμε στους 180C για 40-45 περίπου λεπτά.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
Pingback: Συνταγές με θαλασσινά