Ετοιμάζετε την σάλτσα. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτετε τις ντομάτες τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη και βράζετε την σάλτσα για 30 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει.
Συγχρόνως ετοιμάζετε τις γαρίδες. Τις πλένετε καλά και τις βράζετε για 3-4 λεπτά. Τις σουρώνετε, αφαιρείτε το κέλυφος και κρατάτε τα κεφάλια. Ανασηκώνετε με προσοχή, για να μην αποσπαστεί, το κεφάλι στην βάση κάθε γαρίδας και με κοφτερό μαχαίρι κάνετε μια χαρακιά και αφαιρείτε το μαύρο εντεράκι από την ράχη της.
Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη ρίχνετε μέσα τις γαρίδες και τις αφήνετε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, όχι πάρα πάνω γιατί σκληραίνουν,
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
einai souper….
10′ me tono. apla uperoxi!!!!!!!!!!!
teleia!!! 9
Γευστικότατο φαγητό!!!