Μοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια και εστραγκόν
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια και εστραγκόν

Λευκά μανιτάρια, ψιλοκομμένο εστραγκόν, λευκό κρασί και Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές σε μια καταπληκτική συνταγή. Δοκιμάστε τη!

1504
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας απ’όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια μέχρι να χρωματιστούν και το κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό ή ζωμό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.
  2. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2 ½ ώρες. Μόλις μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το εστραγκόν. Σερβίρουμε με έναν πουρέ πατάτας ή με ρύζι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1 kg μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε μπουκιές ½ kg λευκά μανιτάρια baby 1 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 κ.σ. αλεύρι 250 ml λευκό κρασί Αλάτι-πιπέρι 60 ml Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας