Μανιτάρια σωταρισμένα σε βούτυρο Χωριό, πολτός σκόρδου, σβήσιμο με βαλσάμικο ΤΟΠ, πασπάλισμα με γραβιέρα Χωριό και ψήσιμο. Μια συνταγή όνειρο!
Τιπς:
Τα μάφινς αυγού κρατάνε κάποιες μέρες στο ψυγείο (σε αεροστεγές δοχείο) οπότε μπορούμε να τα φυλάξουμε για ένα γρήγορο και χορταστικό σνακ ή πρωινό στο πόδι.
Οι ιδανικές φόρμες για μάφινς αυγού είναι οι σιλικόνης. Αν δεν έχουμε, πρέπει να λαδώσουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό ταψάκι για μάφινς.