Μελόπιτα με ανθότυρο ή μυζήθρα και βούτυρο αγελάδος Χωριό
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μελόπιτα με ανθότυρο ή μυζήθρα και βούτυρο αγελάδος Χωριό

Εκπληκτική βουτυρένια μελόπιτα με πλούσιο ανθότυρο ή μυζήθρα, σερβιρισμένη με κανέλα και μέλι!

4510
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C Κελσίου.
  2. Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά, το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  4. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε μέσα το μείγμα, περίπου 32 εκατοστών.
  5. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C Κελσίου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με κανέλα και μέλι!

Η Funky Cook ετοιμάζει την υπέροχη αυτή συνταγή βήμα προς βήμα εδώ!

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1000 gr ανθότυρο ή μυζήθρα 300 ml μέλι 100 gr ζάχαρη κρυσταλλική 7 αυγά 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας ΧΧωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας