Συναγρίδα με ντομάτα στο φούρνο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Συναγρίδα με ντομάτα στο φούρνο

Ψάρι με ντομάτα στο φούρνο, μαλακό ώστε να κόβεται με το πηρούνι και τόσο απολαυστικό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

604
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
  2. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μείνει με λίγα ζουμιά.
  3. Όταν λοιπόν η σάλτσα είναι έτοιμη (έχει δέσει), βάζουμε μέσα το ψάρι και το σκεπάζουμε με αρκετή σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι, το σκόρδο, αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό μας στους 200°C μέχρι να πάρει χρώμα και να κόβεται εύκολα με το πιρούνι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 2 σχόλια.

ΥΛΙΚΑ

4 κιλά ψάρι συναγρίδα 8-10 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες 8 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη Αλάτι, πιπέρι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
ανήκει και εδώ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας