Ζουμερό χοιρινό ρολό με δαμάσκηνα και κεδρόμηλα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ζουμερό χοιρινό ρολό με δαμάσκηνα και κεδρόμηλα

Εντυπωσιακή συνταγή, ζουμερό χοιρινό ρολό με δαμάσκηνα, κεδρόμηλα και Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές, θα κερδίσει το γιορτινό μας τραπέζι. Καλή όρεξη!

1504
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε το ρολό, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε από πάνω τα δαμάσκηνα, τα σκόρδα ψιλοκομμένα και τα κεδρόμηλα κομμένα σε λεπτές φέτες. Τυλίγουμε και τοποθετούμε πάλι το δίχτυ.
  2. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές μέχρι να κάψει και τσιγαρίζουμε το ρολό από όλες τις πλευρές.
  3. Όταν πάρει χρώμα, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να βράσει για 3 λεπτά.
  4. Βάζουμε το ρολό σε γάστρα μαζί με το ζωμό του, αλείφουμε την επιφάνεια με το μέλι και τη μουστάρδα, προσθέτουμε την πορτοκαλάδα και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  5. Ψήνουμε στους 200C για 2 ½ ώρες γυρνώντας το ρολό κάθε ½ ώρα για να μείνει ζουμερό.
  6. Όταν το βγάλουμε, το αφήνουμε για 10 λεπτά και, αφού αφαιρέσουμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 5 σχόλια.
  • geopol64
    12 Μαΐου, 2014 στις 2:41 μμ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΤΕΛΕΙΟ

  • 12 Μαΐου, 2014 στις 4:26 μμ

    πεντανοστιμο και ζουμερο

  • 19
    13 Μαΐου, 2014 στις 11:21 πμ

    Πρέπει να ειναι τελειο..!!!!!

  • 13 Μαΐου, 2014 στις 1:36 μμ

    τελειο πιατο

  • 15 Μαΐου, 2014 στις 12:54 μμ

    super

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό γάλακτος σε ρολό 4 σκελίδες σκόρδο 250 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 30 κέδρους ευρωπαϊκούς (κεδρόμηλα) 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας μέλι ½ φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί 8 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 8 φλιτζάνια του τσαγιού πορτοκαλάδα 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές αλάτι, πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας