Χοιρινό με σπανάκι
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Χοιρινό με σπανάκι

Η συνταγή του ζουμερού χοιρινού με το καταπράσινο σπανάκι μπορεί να γίνει άψογη με ελαιόλαδο και βούτυρο Χωριό.

4005
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, τις στρώνετε μέσα σε μια κατσαρόλα και βάζετε από πάνω το κρέας δίχως να προσθέσετε νερό
  2. Ρίχνετε το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές στην κατσαρόλα, την σκεπάζετε και βράζετε το κρέας σε πολύ χαμηλή φωτιά για 6-8 ώρες.
  3. Βγάζετε το κρέας και το κρατάτε ζεστό σε πιατέλα.
  4. Ρίχνετε στην κατσαρόλα το κρασί και το σπανάκι και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά να βράσουν για 10 λεπτά.
  5. Προσθέτετε το κεφαλοτύρι, την κρέμα γάλακτος, το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος και αλατοπίπερο
  6. Σερβίρετε το κρέας με το σπανάκι που ετοιμάσατε.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.
  • 3 Νοεμβρίου, 2013 στις 11:58 πμ

    Νοστιμότατο φαγητό….

ΥΛΙΚΑ

750 γρ. χοιρινό ψαχνό κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι 240 ml ( 1 φλιτζάνι ) Χωριό Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές 500 γρ. σπανάκι 240 ml ( 1 φλιτζάνι ) κόκκινο ξηρό κρασί 3-4 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι 3 -4 κ.σ. κρέμα γάλακτος 30 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Αλάτι, πιπέρι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
ανήκει και εδώ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας